Bezoek

Heb je een zorgvraag voor jezelf of een naaste? Je kan telefonisch of via mail contact opnemen met PC Ariadne.

Psychiatrisch Ziekenhuis

Bezoek van familie of naasten is alle dagen welkom in het ziekenhuis: Afdelingen Ithaca – Limani – HIC en ID: Ma tot Vr: 16u30 - 20u Weekend en feestdagen: 14u - 20u Afdeling SP Psychogeriatrie/ Huntington: Ma tot Vr: 16u30 - 18u en 18u30 - 20u Weekend en feestdagen: 14u - 18u en 18u30 - 20u Cliënten kunnen bezoekers ontvangen in de bezoekzaal van de afdeling, in de tuin of in de cafetaria van het ziekenhuis (openingsuren hieronder). Om de rust van medecliënten niet te verstoren, worden geen bezoekers toegelaten op meerpersoonskamers.

Psychiatrisch Verzorgingstehuis

Bezoek van familie of naasten is altijd welkom in de voorzieningen van het PVT, zolang er rekening gehouden wordt met medebewoners. Bewoners kunnen hun bezoek ontvangen in de gemeenschappelijke ruimtes of op hun individuele kamer. Om reden van privacy vragen wij geen bezoek te ontvangen op meerpersoonskamers.

Beschut Wonen

Bezoek van familie of naasten is altijd welkom in de voorzieningen van het Beschut Wonen, zolang er rekening gehouden wordt met medebewoners. Bewoners kunnen hun bezoek ontvangen in de gemeenschappelijke ruimtes of op hun individuele kamer.

Cafetaria

Bezoekers, cliënten en bewoners kunnen tijdens de bezoekuren terecht in de cafétaria op de site van PC Ariadne in Lede voor koude en warme dranken, belegde broodjes en kleine versnaperingen.

De cafetaria is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 16u30 tot 20u.

Op woensdag, weekend- en feestdagen is de cafetaria geopend van 14u tot 20u.

U wordt er bediend tot 19.30 uur. In de cafetaria worden er geen alcoholische dranken geschonken.